Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOTTIJEV NASLJEDNIK
Povratak na članak

Nogometaševa seksi mama privlači pozornost: 'Majko, sramotiš me!'

Nicolò Zaniolo Romin je posao stoljeća. Za “potrošenog” Radju Nainggolana ljetos su od Intera dobili novo čudo talijanskog nogometa, ali i još 24 milijuna eura

Komentari 6

PU
puntar13
07:53 26.02.2019.

Sa ovim svojim silikonskim usnama, je isti picousni komšija. Jedino što su njegove prirodne.

VL
DA
DarthVader
18:39 26.02.2019.

Bome dobra Mama.

VL
PE
pepko
12:15 26.02.2019.

Dobro joj je rekao pametni(na tatu) mali! Indirektno joj je poručio da je štraca!!

VL
Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
21:38 25.02.2019.

nije u redu sramiti se svoje majke, nema razloga.

VL
Avatar jest
jest
21:30 25.02.2019.

Tko uopće čita ovakve sadržaje, zar gladni, nezaposleni, obespravljeni, gladni umirovljenici - kopači plastičnih boca po smeću, mladi koji se spremaju otići iz Hrvatske, blokirani, vječni dužnici bankama, potplaćeni i podcijenjeni? VL kada stvarno mislite početi raditi svoj posao, teme kao što su golotinja, reality zvijezde, crna kronika, nisu ključne stvari za ovo društvo ali jesu iseljavanje mladih, nezaposlenost, manjak radno sposobnih, sve starije stanovništvo, dramatični pad nataliteta, neprovedene ključne reforme poglavito ona javne uprave, reforme nužne za uklanjanje korupcije te administrativnih barijera za ulaganje i reforma porezne politike. Što je sa pokretanjem investicija?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.