Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čekao 12 godina

Pogledajte brutalan nokaut kojim se Ortiz osvetio Liddellu

Ortiz Liddell
Foto: fightsite.hr
25.11.2018.
u 11:11

Kobnom za ‘The Icemana’ pokazala se kombinacija od nekoliko udaraca uz rub kaveza nakon koje je završio na podu.

Tito Ortiz se nakon dugih 12 godina uspio osvetiti Chucku Liddellu, piše Fightsite.

Dvije ikone MMA-a susrele su se u noći sa subote na nedjelju u kalifornijskom Inglewoodu i svoj su treći dvoboj održali u glavnoj borbi prvog Golden Boy MMA eventa

Ortiz je do svoje 20. pobjede u karijeri stigao krajem prve runde kada je pred otprilike osam tisuća fanova, koliko ih se okupilo u legendarnom The Forumu, nokautirao svog vječnog rivala.

Kobnom za ‘The Icemana’ pokazala se kombinacija od nekoliko udaraca uz rub kaveza nakon koje je završio na podu. Ortiz je potom s nekoliko dodatnih i čini se bespotrebnih udaraca potvrdio priču i natjerao suca Herba Deana na prekid borbe.

Službeno vrijeme zaustavilo se na 4:24.

Podsjetimo, u njihova prethodna dva susreta pobjeda je pripala Liddellu koji je prvo nokautirao Ortiza na UFC 47 priredbi iz 2004. te potom i na UFC 66 eventu koji se odvio dvije godine kasnije.

Komentara 3

DH
dalibor.hren
12:13 25.11.2018.

Nema veze sa sportom!

QU
quovadis
16:34 25.11.2018.

Ako nisi u stanju pretrpiti udarce nemas sta traziti u ovom sportu.

SE
Sejo
16:31 28.11.2018.

Ne vidim sta je ovdje brutalno.Mladji borac se ne bi ni zakasljao na ovo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije