Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki talent

Pogledajte asistenciju slovenskog košarkaša o kojoj svi pričaju

Luka Dončić
Foto: screenshot/Facebook
1/8
09.04.2017.
u 22:44

U derbiju 28. kola španjolske lige Real je kod kuće pobijedio Baskoniju sa 86:82, a Luka je jednim potezom izazvao erupciju oduševljena madridske publike

Mladi slovenski reprezentativac Luka Dončić na svakoj Realovoj utakmici otkrije dio svog talenta. Svojim potezima 18-godišnji Slovenac oduševljava navijače kraljevskog kluba.

U derbiju 28. kola španjolske lige Real je kod kuće pobijedio Baskoniju sa 86:82, a Luka je jednim potezom izazvao erupciju oduševljenja kod madridske publike.

Na isteku napada slovenski je košarkaš krenuo u dribling, ali umjesto da se digne i puca, sjajnim je dodavanjem iza leđa pronašao Othella Huntera koji je lakoćom zakucao loptu u koš.

>>Šarić zabio 14 koševa, a navijači mu na poseban način čestitali rođendan

Komentara 12

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
08:50 10.04.2017.

Auuuu koja asistencija...za izučavanja na sport.akademijama

Avatar ShuPac
ShuPac
12:57 10.04.2017.

zašto niste napisali da ''gori'' internet??? pa meni se otopila slike na monitoru koliko je toplo i koliko sve gori

AU
austrougarskigeneral
09:42 10.04.2017.

vow odlična asistencija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije