Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNA NESREĆA

Poginuo sjajni ruski gimnastičar Jurij Rjazanov

Jurij Rjazanov
AFP
20.10.2009.
u 17:36

Ruski gimnastičar Jurij Rjazanov, koji je na netom završenom Svjetskom prvenstvu u Londonu osvojio brončanu medalju, poginuo je u utorak u prometnoj nesreći.

Lokalna policija objavila je kako je Rjazanov poginuo u blizini grada Vladimira, udaljenog oko 200 kilometara od Moskve. Mladi 22-godišnji gimnastičar se na autoputu zabio u drugo vozilo i preminuo na mjestu.

Rjazanov je u Londonu osvojio brončano odličje u pojedinačnom višeboju, u disciplini u kojoj je Rusija čekala medalju cijelo desetljeće.

- Ovo je velika tragedija za rusku gimnastiku. Bio je jedan od najboljih mladih sportaša koji bi gotovo sigurno napravio veliku karijeru - napisano je u priopćenju Ruskoga gimnastičkog saveza.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije