Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUGA NA PIRINEJIMA

Poginuo bivši španjolski nogometaš (32). Karijeru završio u invalidskim kolicima, usmrtio ga je vlak

Diario Hoy
01.03.2023.
u 08:16

Preko 200 nastupa upisao je u španjolskom nogometnom prvenstvu, a onda je teško ozlijedio leđa zbog pada s trećeg kata zgrade

Nekadašnji španjolski nogometaš Pelayo Novo preminuo je u 32. godini života nakon što ga je udario vlak, javljaju brojni španjolski mediji. Prema lokalnim novinam, tragedija se dogodila u utorak poslijepodne, između Ovieda i Siera na La Corredoiri. Hitna pomoć pozvana je oko 5 sati poslijepodne, a liječnici koji su stigli na mjesto događaja nisu mogli učiniti ništa. U ovom slučaju pokrenuta je istraga kako bi se utvrdili točni uzroci tragedije.

Pelayo se povukao iz nogometa 2018. godine, zbog strašne nesreće. Bivši nogometaš bio je u invalidskim kolicima nakon što je doživio tešku nesreću nakon koje je ozlijedio leđnu moždinu. Naime, 2018. godine pao je s 3. kata stambene zgrade. U tom trenutku bivši igrač CFR Cluja progovorio je o stravičnoj nesreći.

- Udarac je bio toliko jak da sam pao s velike visine, tako da u tom trenutku nisam bio pri svijesti. Samo se sjećam da sam se probudio u bolnici u Zaragozi. Preporodio sam se u klinici Lozano Blesa. Od tada je krenuo moj život. Teško je to prihvatiti, ali ima života nakon ove nesreće. Moram sagledati što se dogodilo, to je ono na što sam fokusiran. Istina je da me uhvatila nostalgija, ali jako sam zadovoljan svojom karijerom, svime što sam postigao -  rekao je Novo 2018., nekoliko mjeseci nakon strašne nesreće.

Ni nakon što je završio u invalidskim kolicima, Pelayo Novo se nije klonio sporta. Trenirao je tenis u invalidskim kolicima. U karijeri je  nastupao za rumunjski Cluj i odigrao peko 200 utakmica u Španjolskoj nastupavši za Oviedo i Elche

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije