Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Poginula sestra zvijezde Boston Celticsa, bile su joj tek 22 godine

isiah thomas
Reuters
16.04.2017.
u 19:50

Chyna J. Thomas, mlađa sestra zvijezde Boston Celtica Isaiaha Thomasa, poginula je u prometnoj nesreći u Tacomi u američkoj saveznoj državi Washington. Imala je svega 22 godine.

Thomasova sestra stradala je nakon što je izgubila kontrolu nad vozilom i zabila se u stup pokraj autoceste te na mjestu preminula. 

Prema prvim vijestima mlada djevojka je stradala jer nije bila vezana sigurnosnim pojasom.

Vodstvo NBA lige i Boston Celtica izrazilo je sućut 28-godišnjem košarkašu i njegovoj obitelji.

"Potreseni smo i tužni zbog tragičnog gubitka. Naše misli i molitve cijele organizacije sada su s Isaiahom i njegovom obitelji," poručili su iz redova Celticsa.

Boston Celticsi će večeras igrati prvu utakmicu doigravanja NBA lige protiv Chicago Bullsa, a za sada nije poznato hoće li Thomas predvoditi domaćine.

>> Dario Šarić vratio se u Hrvatsku: Ne zamjeram Hezonji što neće s Hrvatskom na EP!

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
04:42 17.04.2017.

Lazete...doticna je kao clanica teroristicke organizacije BLM poginula nakon policijske potjere

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije