Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tuga juventina

Pogba: Sudac je griješio! Buffon: Vjerovao sam u čudo

Paul Pogba
Foto: NordPhoto/PIXSELL
06.06.2015.
u 23:58

- Ne znam hoće li se pružiti nova prilika, ali moramo nastaviti raditi, rekao je Morata.

- Vjerovali smo kako možemo osvojiti Ligu prvaka kad smo izjednačili rezultat. Kad je Barcelona postigla drugi gol bili smo demoralizirani. Pokušali smo se ponovno vratiti u igru, ali nije išlo. Zabili su nam i treći pogodak - rekao je nakon utakmice veznjak Juventusa, Paul Pogba, i dodao:

- Sudac je napravio neke pogreške večeras, ali to je nogomet. 

Alvaro Morata, strijelac jedinog Juventusovog pogotka u večerašnjem finalu s Barcelonom, kazao je kako mogu biti ponosni na sve što su napravili ove sezone u Ligi prvaka.

- Ne znam hoće li se pružiti nova prilika, ali moramo nastaviti raditi. Ova skupina igrača je velika obitelj. 

Nadovezao se i vratar Gianluigi Buffon:

- To je sport, ali ima toliko veselja kojeg moramo podijeliti s našim navijačima. Žao nam je što nismo uzeli što smo zaslužili. Vjerovao sam u čudo.

Stoper Leonardo Bonucci bio je ponosan na igru svoje momčadi.

- Mislim da smo bili sjajni i u najboljem razdoblju naše igre dogodio se sumnjiv trenutak s Pogbom, a nakon toga nas je Barcelona kaznila golom. Čestitke idu Barceloni, ali Juve je napravio sve što je mogao.

>>Evo što je emotivni Rakitić rekao nakon osvajanja Lige prvaka!

Komentara 4

DU
Deleted user
00:13 07.06.2015.

Da sudac je pogriješio što nije isključio Vidala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije