Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Manchester United

Pogba otkrio što će se dogoditi ostane li Mourinho u klubu

Jose Mourinho i Paul Pogba
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
02.10.2018.
u 11:07

Mourinhova družina je nakon sedam kola engleske lige na desetom mjestu s deset bodova. Posljednji poraz od West Hama (1:3) upalila je alarm na Old Traffordu

Manchester United je u velikoj krizi, slabi rezultati na početku sezone razljutili su vodstvo kluba i navijače. Ovako loš start u sezonu crveni vragovi nisu doživjeli u zadnjih dvadesetak godina.

Mourinhova družina je nakon sedam kola engleske lige na desetom mjestu s deset bodova. Posljednji poraz od West Hama (1:3) upalila je alarm na Old Traffordu.

Jose Mourinho i Paul Pogba
1/9

Ishod večerašnje utakmica u Ligi prvaka protiv Valencije mogao bi odlučivati o sudbini Unitedova menadžera Josea Mourinha, jer svi pomalo gube strpljenje.

Naelektrizirano ozračje osjeti se i u svlačionici, a posebno je napeto u odnosima trenera i najskupljeg igrača u klubu Paula Pogbe.

Nedavno je procurila snimka hladnog razgovora Mourinha i Pogbe, a onda je trener odbio svom igraču pružiti ruku. Nakon što je Francuz javno kritizirao Mourinhovu taktiku, trener mu je oduzeo status dokapetana.

Otočki mediji pišu kako Pogba navodno ima namjeru u siječnju otići iz kluba bude li  Mourinho i dalje Unitedov trener. Barcelona je pokaza interes za Francuza. 

Oko Old Trafforda sve su glasnija šaputanja kako bi uskoro Mourinha mogao zamijeniti Zinedine Zidane.

Unitedov izvršni dopredsjednik Ed Woodward ne želi dati otkaz Mourinhu, ali vjerojatno će morati popustiti nastave li crveni vragovi loš niz.

I Pogbina eventualna odluka o odlasku iz Manchestera mogla bi odlučivati o sudbini portugalskog stručnjaka

Komentara 1

KU
kupatilo
13:28 02.10.2018.

oba su loša

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije