Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veznjak Juventusa

Pogba: Ako ne odigram vrhunski, onda vrijedim nula eura

Paul Pogba
Foto: Reuters (Ilustracija)
21.01.2015.
u 15:28

- Želim postati najbolji nogometaš svijeta, ali još nisam dosegao tu razinu. Želim postati velik poput Pirla ili Buffona

Paul Pogba u ljeto 2012. godine iz Manchester Uniteda je prešao u Juventus, a 'crveni vragovi' dobili su svega 500 tisuća eura. Danas je on jedan od najboljih veznjaka svijeta, a vrijednost mu je 44 milijuna eura.

- Vrijedim nula eura ako na svakoj utakmici ne igram na vrhunskoj razini, rekao je Pogba za Sky Sports te izrazio želju da jednog dana osvoji Zlatnu loptu.

- Nadam se da ću jednog dana to osvojiti, ali moram puno trenirati, moram napraviti još više. Želim postati najbolji nogometaš svijeta, ali još nisam dosegao tu razinu. Htio bih postati velik poput Pirla ili Buffona.

>> Pogledajte otkud je genijalni Paul Pogba uspio zabiti gol

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije