Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skakačica u vodu

Podsjeća li i vas nova Miss sporta na Sansu iz Igre prijestolja?

Sophie Turner i Anja Ožanić
Foto: DPA/Marko Lukunić/Pixsell
1/23
13.07.2019.
u 11:33

U sjajnoj atmosferi Muzeja Mimara dobili smo najljepšu sportašicu – zagrepčanku Anju Ožanić koja trenira skokove u vodu

Stavila sam krunu pokraj kreveta i tako zaspala. Kad sam se ujutro probudila, bila je tu. Nije bio san – govorila je Anja Ožanić, novoizabrana Miss sporta Hrvatske.

Prvi put u povijesti ovog izbora pobijedila je skakačica u vodu i prvi put od 1992. godine pobjednica je crvenokosa sportašica. Ljubitelji serije Igra prijestolja odmah su uočili Anjinu sličnost sa Sansom Stark.

Zanima me menadžment

– Iskreno, uopće nisam gledala tu seriju. Kada su mi ljudi rekli da sličim na dotičnu gospođu, morala sam pogledati na internetu je li doista tako – rekla je Anja.

Sophie Turner i Anja Ožanić
1/32

I?

– Sansa je lijepa – rekla je Anja.

Tko zna, možda će Anja pogledati sve sezone ove izuzetno popularne serije.

Na more još neće.

– Moram se upisati na fakultet. Ova nagrada visoke škole Aspira došla je kao naručena. Naime, jedna od ideja što bih studirala bio je sportski menadžment. Srećom, Aspira je otvorila svoja vrata, osim u Splitu, i u Zagrebu – priča Anja.

Skokovima u vodu bavi se 13 godina. Bila je prvakinja Hrvatske 2016. godine, a u posljednje tri godine uvijek bi osvajala druga mjesta. Imala i nekoliko postolja na međunarodnim natjecanjima u Srbiji, Austriji i Italiji.

– Uz krunu mi je jako lijepa i lenta koju sam dobila. Sviđa mi se plava boja. Najradije bih lentu “zakucala” na zid – istaknula je Anja koja je za izbor odabrala posebnu boju za dugačke nokte.

Nokti ne smetaju

– Kada sam saznala da ćemo nositi kupaće kostime plave boje, onda sam tom bojom nalakirala nokte – istaknula je.

Smetaju li joj dugački nokti kod skokova u vodu?

– Nimalo.

Finalistice su se gledateljima i žiriju predstavile u četiri izlaza – sportska odjeća body feeling, kupaći kostimi dizajnerice Mirsade Jureše, večernje haljine salona Mistic Exkluziv te talent show.

– To nam je svima bilo dosta zahtjevno. Naime, neke je sportove teže, a neke lakše prezentirati u 45 sekundi. I još smo same morale osmisliti koreografiju. Ali ispalo je više nego dobro – kaže Anja.

U zabavnom dijelu programa nastupili su vrhunski plesači latinskoameričkih plesova – Paula Hude i Vedran Sraga te Paula Jeričević i Mario Ožbolt.

Atmosferu su podigli i članovi akrobatskog rock’n’roll kluba Gimnazija. Pjevačke zvijezde bili su Lovro Dokić, paraolimpijac sa sjajnim glasom, Mladen Burnać, Steve Morgans i Alen Islamović s kojim su gledatelji zapjevali “Krivo je more”.

Ključne riječi

Komentara 5

ME
Mefer
15:40 13.07.2019.

Ni najmanje

LA
lajh1985
01:22 14.07.2019.

mene podsjeca na aquamena

DA
Danchi
11:44 13.07.2019.

Ne podsjeca!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije