Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODRAVKA - BUDUĆNOST 32:30

Podravka pokazala da može s jakim europskim ekipama

Svetlana Pasičnik
Josip Maljak
17.09.2009.
u 14:07

Rukometašice Podravke sjajnom igrom u drugom poluvremenu pobijedile su podgoričku Budućnost u 2. kolu Regionalne lige 32:30 (13:17).

Kod "kokica" istaknule su se Andrea Penezić sa sedam pogodaka te Miranda Tatari, Svitlana Pasičnik i Maja Kožnjak s po pet.

U redovima crnogorskih prvakinja odličnu rolu odigrale su Jovanka Radičević s devet i Katarina Bulatović sa šest golova.

- Drago mi je da smo upisale bodove protiv tako jake ekipe. Nismo loša ekipa, ali vrijeme će pokazati jesmo li za nešto više - izjavila je iskusna Svitlana Pasičnik. Nažalost, sjajan pothvat domaćih igračica ostao je u sjeni ozljede koljena kapetanice Mirande Tatari, koju su u 54. minuti morali iznijeti s parketa.

U petak ujutro Tatari će u Zagrebu obaviti magnetsku rezonancu, nakon koje će biti jasna težina ozljede. U subotu u 17.30 sati Koprivničanke gostuju u Sesvetama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije