Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Regionalna liga

Podravka pobjedom u Ljubljani dokazala da ima moć

'pod 01. 10. 2009.Koprivnica svitlana pasicnik rk podravka , koprivnica Photo: Josip Maljak/ Vecernji list  '
'josip maljak / vecernji list'
01.10.2009.
u 15:30

Rukometašice Podravke Vegete upisale su pomalo senzacionalnu pobjedu u 3. kolu Regionalne lige.

Braniteljice naslova svladale su u Ljubljani slovenske prvakinje Krim Mercator 43:41 (20:20) i trenutačno su jedina ekipa bez izgubljenog boda u ligi! U koprivničkim redovima najefikasnije su bile Andrea Penezić sa 12 i Svitlana Pasičnik sa 11 postignutih pogodaka.

Iskusna Cvita posebno je bila raspoložena za igru, odigrala je sjajnu utakmicu i mlađim igračicama pokazala kako se gine za klub.

– Puklo me nešto – sa smiješkom je komentirala svoju igru protiv krimovki.

– Bila je to luda utakmica s puno pogodaka, jako brza. Odlično smo odigrale prema naprijed, nešto manje dobro u obrani, ali moramo biti zadovoljni – izjavila je kapetanica Podravke u odsutstvu ozlijeđene Mirande Tatari, koja dobre rezultate posljednjih tjedana, osim dobroga rada, pripisuje i igri bez opterećenja i imperativa pobjede.

Koprivničanke prvi sljedeći izazov imaju već sutra kada u domaćem prvenstvu u 18 sati dočekuju zagrebačku Trešnjevku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije