Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rukometni derbi

Podravka pobijedila Lokomotivu i došla na korak do naslova

Podravka - Lokomotiva
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/5
16.03.2018.
u 07:00

- Da, ovim porazom je riješeno prvenstvo. Kada jednom sastavu postigneš samo 15 pogodaka, nemaš se čemu nadati

Rukometašice Podravka Vegete (Vidak 7, Ihneva 7), pobijedile su u velikom derbiju hrvatskog rukometa Lokomotivu (L. Kalaus 5) sa 16:15 i sada su samo mali korak od novog naslova prvakinja Hrvatske., Naime, imaju dva boda više od lokosica i takav raspored da nemaju više gdje izgubiti bodove.

- Da, ovim porazom je riješeno prvenstvo. Kada jednom sastavu postigneš samo 15 pogodaka, nemaš se čemu nadati, a kamoli pozitivnom rezultatu. Podravci čestitke za naslov, a  mi se okrećemo domaćem kupu, ali i polufinalu Challenge kupu – rekao je vidno razočarani Nenad Šoštarić, trener lokosica.

Razočaran jer je Lokomotiva bila blizu barem bod koji bi im bio dovoljan za naslov. Imala je Lokomotiva 9:7 i igračicu više, no serijom pogreška dozvolile su domaćim rukometašicama da se vrate u igru. Podravka je pak prokockala 16:12 i Lokomotiva je zahvaljujući sjajnoj večeri vratarke Piljević (17 obrana) imala zadnjih šest sekundi da izjednače. No, brljavo su izvele taj posljednji napad.

- Ne bih rekla da je baš sve gotovo. Već za vikend imamo teško gostovanje u Rijeci. Moje igračice su nakon ove utakmice sigurno iscrpljene. Opet, nećemo valjda ovu pobjedu baciti u vjetar porazom u Rijeci? To bi stvarno bilo glupo – rekla ej Snježana Petika, trenerica Podravke.

Lokomotivi naslov nisu uzele „kokice“ iz Koprivnice, već Koka iz Varaždina. Naime, na početku sezone Koka je slavila u Varaždinu i sada lokosicama nedostaju ti bodovi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije