Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA Rukometašice Podravke u Koprivnici pobijedile Larvik sa 32:27

Podravka pobijedila Larvik i ostala u igri za četvrtfinale

03.01.2009.
u 18:45

Rukometašice Podravka Vegete su u susretu 4. kola Lige prvakinja u Koprivnici pobijedile norveški Larvik sa 32:27 i tako stigle do druge pobjede, uz dva poraza.

Imale su naše rukometašice pred kraj susreta i velikih osam pogodaka prednosti, ali pad koncentracije i nekoliko pogrešaka u napadu omogućili su gostujućim igračicama četiri pogotka u nizu, ali na kraju je ipak ta prednost ostala iznosila pet pogodaka. Velika je to pobjeda za Podravku koja je tako uzvratila Norvežankama za poraz u prvom susretu kada su izgubile s jednim pogotkom razlike, uz promašeni sedmerac u posljednjim sekundama susreta.

Linn-Kristin Riegelhuth bila je najefikasnija igračica susreta s 13 postignutih pogodaka. Četiri manje u dresu Podravke postigla je Anita Bulath, a moramo spomenuti i 16 obranjenih udaraca domaće čuvarice mreže Ivane Jelčić.

Ovom pobjedom značajno su porasli izgledi Podravke za plasman u četvrtfinale ili barem nastavak natjecanja u Kupu kupova. Podravku očekuju gostovanja u Rusiji kod Toljatija (10. siječnja), te u Rumunjskoj kod Vilcee (18. siječnja).

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije