Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za i protiv Mamića

Podijeljenost na Maksimiru: Skupina navijača koliko i golova u mreži!

06.11.2014., stadion Maksimir, Zagreb - Europska liga, skupina D, 4. kolo, GNK Dinamo - Salzburg.  Navijaci Dinama Bad Blue Boys.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
07.11.2014.
u 11:26

Koliko je to samo podjeljenosti na tribinama, pa jučer je u Maksimiru bilo navijačkih skupina koliko je i Dinamo primio golova, dakle pet

Nema Dinamo igru, ali nema ni navijače. Koliko je to samo podijeljenosti na tribinama, pa jučer je u Maksimiru bilo navijačkih skupina koliko je i Dinamo primio golova, dakle pet. Stotinjak onih protiv Mamića bilo je u gornjem kutu sjeverne tribine i vrijeđalo ga. Na istoj tribini su bili oni koji su za Dinamo navijali. Na zapadu i dobro ispunjenom istoku su uglavnom bili obični gledatelji, a na istočnoj tribini pojavio se i transparent podrške Zdravku Mamiću.

I, peta skupina bila je ona na južnoj tribini, gdje je bila skupina navijača Red Bull Salzburga koja je mirno, 20 minuta nakon utakmice, otišla kući.

>>Mamić ne spominje ostavku: Vjerujem da mogu podići ovu momčad

>>Taravel: Nisu samo stoperi krivi, cijela momčad snosi odgovornost

>>Dinamo još ima realne šanse za prolaz, evo kako može osigurati proljeće!

Ključne riječi

Komentara 16

GI
gismund
11:56 07.11.2014.

dinamo nema obrane, tj,. ima igrače stoje na obrambenim pozicijama i bez veze trčkaraju. što reći za šimunovića koji je griješio u svakom dodavanju, a kod zadnjeg gola još se zabio u taravela i onemogućio ga u reakciji. šimunović je antitalent za obranu koju igra. što reći za antolića koji svaki korner uporno ubacuje ili na prvu stativu ili ravno u peterac njihovom golmanu u ruke, a uz to je spor i trom kao da im 10 kila viška?!? mene bi bilo sram nakon takve igre reći da sam profesionalni nogometaš!!!!!!!

PA
parasa
11:48 07.11.2014.

Klan Mamić uništio Dinamo. Sramota.

KV
kvatrić
14:22 07.11.2014.

Ovih plaćenih mamićevih sektaša ćemo se riješiti kad i Mamića. Kad im gazda konačno završi u zatvoru otići će i ovi klošari. Ionako njih ne zanima Dinamo već samo novci kojima ih Mamić plaća.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije