Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži se pravda
Povratak na članak

Podignuto šest optužnica 28 godina nakon tragedije na stadionu Hillsborough

"Želimo samo pravdu, ništa više, ništa manje", izjavila je prije objave vijesti o optužnicama Margaret Aspinall, predsjednica Skupine za potporu obiteljima Hillsborough.

Komentari 1

BE
BeroII
17:07 28.06.2017.

Ne mogu niti zamisliti što bi sve, dežurni mrzitelji Hrvatske napisali da se ovo, ne dao bog, dogodilo u Hrvatskoj. Ne znam do kuda bi ti isti tražili ostavke u ovakvom slučaju (normalno, pod uvjetom da partija nije na vlasti). Vjerojatno bi tražili i smrtne kazne za Premjera i predsjednicu Države a doživotni atvor za sve članove vlade (osim predstavnike manjina-srpčad). To bi stvarno bilo kazalište.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.