Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za ostalima se i dalje traga

Optužnica protiv napadača na suca Marića: 'Udarao ga je metalnom vatrogasnom mlaznicom'

Marić
Foto: Pixsell
1/8
15.11.2016.
u 13:12

Tužiteljstvo je u optužnici predložilo produljenje istražnog zatvora protiv uhićenika s obzirom da postoje osobite okolnosti koje opravdavaju bojazan da će okrivljenik boravkom na slobodi ponoviti kazneno djelo

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu podiglo je optužnicu protiv 22-godišnjeg mladića koji je sudjelovao u napadu na nogometnog suca Brunu Marića u restoranu "Epetion" u Stobreču. Napadača se tereti za pokušaj nanošenja teških tjelesnih ozljeda.

Okrivljenika se tereti da je 11. listopada 2016. oko 15.35 sati, zajednički i po prethodnom dogovoru, s još najmanje četiri za sada nepoznate osobe, maskiran kapom, šalom i kapuljačom došao do nogometnog suca iz Daruvara Brune Marića koji je s društvom sjedio za stolom. 

U želji da ga teško tjelesno ozlijedi, metalnom vatrogasnom mlaznicom udario oštećenika po glavi i drugim dijelovima tijela, dok su ga ostali udarali metalnim šipkama, rukama i nogama.

Marić je od zadobivenih udaraca pao na pod, a okrivljeni ga je, tvrdi tužiteljstvo, ponovno mlaznicom udario po glavi i tijelu uslijed čega je Marić zadobio četiri krvna podlijeva glave - čeono, čeono tjemeno lijevo i dva zatiljno, dva krvna podlijeva na leđima u području lopatica, krvni podljevi na hrptima šaka i oguljotine lijeve šake i lijevog koljena.

Tužiteljstvo je u optužnici predložilo produljenje istražnog zatvora protiv uhićenika s obzirom da postoje osobite okolnosti koje opravdavaju bojazan da će okrivljenik boravkom na slobodi ponoviti kazneno djelo.

>>Tjednik Max! i sport Večernjeg lista pratite i na Facebooku

Komentara 4

MA
Magnificus
16:33 15.11.2016.

to je taj ponos splita i torcide koji kao i sve hijene napada samo u čoporu

MA
Marsijanac....
00:38 16.11.2016.

Ako taj naslinik ne dobije najmanje 5 godina zatvora onde je*** prvani sustav Hrvatske.

Avatar delminium
delminium
16:38 15.11.2016.

Nije mi jasno zbog cega je optuzen? Ne očekuju valjda organi gonjenja da će Dalmatinac presutjeti uvrede na svoj racun.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije