Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA 75. SEZONU
Povratak na članak

Podcjenjuju naše? NBA objavio popis 76 legendi, a na njemu nema Hrvata

Ovaj popis samo je jedan od načina na koji će obilježiti 75. godina postojanja sjevernoameričke košarkaške lige. Popis igrača je rezultat glasovanja sadašnjih i umirovljenih NBA igrača, trenera, osoblja, igračice WNBA i novinara

Komentari 2

Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
18:56 22.10.2021.

Podcjenjuju naše? NBA objavio popis 76 legendi, a na njemu nema Hrvata jer su navodno spremni za dom a za NBA košarku ne.

VL
RO
roland
21:40 22.10.2021.

Nitko ne podcjenjuje naše. SAD je pobijedio Hrvatsku u Barceloni 92, 103-70 i 117-85, dakle u dvije utakmice + 65. Sve ide prema zaslugama. U te dvije utakmice smo primili 220 koševa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.