Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAJE 8 MINUTA

Počinje li novi 'kibernetički rat'? Navijači Dinama objavili video-zapis: 'Amnezija s Juga'

Split: Derbi Hajduka i Dinama na stadionu Poljud
Zvonimir Barisin/PIXSELL
01.03.2024.
u 21:22

Dinamovcima je očito dozlogrdio pristup iz Hajdukovih navijačkih krugova pa su odlučili prikazati što ih tišti

Izašao je novi video-zapis s utakmica HNL-a. Ovoga puta, međutim, nije riječ o nekoj novoj VAR-snimki, niti o komunikaciji između službenih osoba. Ali nešto slično tome, svakako jest. Naime, jedna od brojnih Facebook stranica koja okuplja navijače Dinama "Zona Dinamo" objavila je na svom YouTube kanalu kompilaciju snimki.

U videu od oko osam minuta, ističu sve one situacije na ovosezonskim utakmicama HNL-a iz kojih je Hajduk profitirao. Bilo da su, po njima, suci propustili suditi prekršaj Hajdukovih igrača, bilo da se radi o blažoj kazni za neke njegove igrače na utakmicama, o propusti na štetu protivnika... Svejedno je. No, kako je naznačeno i u naslovu "Amnezija s Juga", očito su htjeli ukazati na to da se i u korist Hajduka odvilo puno toga sa sudačke strane ove sezone.

Hajduk je, u videu zone Dinamo profitirao kakvih desetak puta, a ispod njega su onemogućeni komentari kako ne bi došlo do svađa i prepirki. Izgleda da je otpočelo i novo poglavlje "cyber ratovanja" između navijača Dinama i Hajduka. Mogli bismo uskoro i s druge strane dobiti kompilaciju kako je od sudaca profitirao Dinamo...

VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDJE

@vecernjilist.sport Mlada nada Dinama dobio je hrvatsko državljanstvo: 'Osjećam se super, ja sam baš zadovoljan' #vecernji #dinamo #belinho ♬ original sound - Sport Večernji list

Ključne riječi

Komentara 31

Avatar jocker-3
jocker-3
22:21 01.03.2024.

Na greškama sudaca hajduk je dobio14 bodova više,bez njih ima 34,skoro Istra...

Avatar patriot-2010
patriot-2010
08:21 02.03.2024.

BBB kao i pravi HDZ lopovi. Izmišljaju drugima krađe da se njihove ne vide. 20 god je ZM vlasnik Dinama, Lokomotive, još nekoliko klubova preko igrača, HNS-a, reprezentacije, sudačke organizacije. Mladi igrači dolaze u Dinamo jer znaju da imaju ulazz u reprezentaciju ako potpišu sa ZM a onda novinari pišu o igračima koje je ZM stvorio. Najveća sportska krađa u Europi 21. st. su Dinamove titule. Sramite se.

KU
Kujttim
21:52 01.03.2024.

Sve ovo što se događa u hrvatskom nogometu neće dobro završiti. Ovo je tempirana bomba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije