Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
1/16 finala kupa
Povratak na članak

Dinamo uvjerljiv u Zlataru, modri sa šarenim sastavom zabili sedam golova

Od redovitih prvotimaca u sastavu Dinama, koji je vodio Damir Krznar jer Zoran Mamić otišao je u Grčku snimati Olympiakos, bio je jedino Machado

Komentari 7

DU
Deleted user
20:03 22.09.2015.

Da mi je biti na jugu.....culo bu se....:E , judi moji opet je dinamo pobidia uz pomoc sudaca.....dosudia im je penal...e....to vise nije za virovat !!!

VL
DU
Deleted user
21:22 22.09.2015.

Pressica izvanredna iz Splita . Previsoka pobjeda Dinama . Sudci su onako gotovo nevidljivo pogodovali Dinamu taman toliko da pobijedi tolikom razlikom. Uglavnom žalit će se Brba,Pavke i Brankica. Ima grupa nezadovoljnika na rivi malo negoduju zbog Dinamove visoke pobjede ,pa malo predahnu uz Svagušino pecivo s muzgavcima i zaljevaju Hajdučkim Acidofilom. Zatim odjure do prvog wc-a .Vraćaju se ponovo sa novim poletom(novom snagom) i poletno prosvjeduju i tako stalno se vrte u krug. Vrijeme je stalo dole je 70-ta. Ahhh vi to nikad nećete razumit.

VL
MA
mađar
21:02 22.09.2015.

Nikolicu kakas. Nemoj dolaziti u Cesmu kakati.

VL
DU
Deleted user
21:10 22.09.2015.

Pogodio danas točan rezultat. Jupi!

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
16:26 22.09.2015.

Volio bih pobjedu hrvatske ekipe!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.