Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVLJE U PAMPLONI

Počela sezona u Španjolskoj, Budimirova Osasuna iznenadila Rakitićevu Sevillu

REAL MADRID v SEVILLA FC. LA LIGA 2020/2021. ROUND 35.
nordphoto GmbH / Alterphotos
12.08.2022.
u 23:13

U domaćoj momčadi je hrvatski reprezentativac Ante Budimir ostao na klupi za pričuve, dok je Ivan Rakitić za Sevillu igrao od 80. minute, kad je zamijenio Danca Thomasa Delaneyja.

U prvoj utakmici nove sezone španjolske LaLige Osasuna je pred svojim navijačima u Pamploni pobijedila Sevillu sa 2-1.

Domaća momčad je povela u 9. minuti, kad je Sevillinu mrežu zatresao Chimy Avila. Samo dvije minute poslije gosti su izveli sjajnu akciju u kojoj je Papu Gomez ubacio s lijeve strane, a Rafa Mir s nekoliko metara zakucao loptu nogom pod gredu.

Odluka o pobjedniku pala je u 74. minuti, kad je Aimar Oroz realizirao kazneni udarac koji je skrivio Papu Gomez.

U domaćoj momčadi je hrvatski reprezentativac Ante Budimir ostao na klupi za pričuve, dok je Ivan Rakitić za Sevillu igrao od 80. minute, kad je zamijenio Danca Thomasa Delaneyja.

U subotu su na rasporedu tri dvoboja prvog kola španjolske LaLige, a igrat će: Celta Vigo - Espanyol (17 sati), Valladolid - Villarreal (19.00) i Barcelona - Rayo Vallecano (21.00). Tri utakmice će biti odigrane u nedjelju: Cadiz - Real Sociedad (17.30), Valencia - Girona (19.30) i Almeria - Real Madrid (22.00).

Kolo će biti zaključeno s tri dvoboja u ponedjeljak: Athletic Bilbao - Mallorca (17.30), Getafe - Atletico Madrid (19.30) i Betis - Elche (21.30).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije