Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Išli k predsjedniku

Pobuna u Barceloni: Messi i Iniesta prosvjeduju zbog Neymara

Neymar, Barcelona (1)
Reuters/Pixsell
07.06.2013.
u 14:15

Iako su iz Barcelone demantirali svađu, glavni Barcini igrači poput Inieste i Messija zatražili su razgovor s predsjednikom kluba Sandrom Rosellom u vezi s Neymarovom plaćom.

Neymar Da Silva Santos Junior, nova brazilska nogometna zvijezda, nakon dugog iščekivanja preselio se u Europu. Brazilac je u ponedjeljak potpisao za Barcelonu. Neymar bi, prema riječima njegova oca, za pet godina u katalonskom klubu trebao dobiti 50 milijuna eura, što je "u prijevodu" 10 milijuna eura po sezoni.

Kako pišu španjolski mediji, Neymarova astronomska plaća izazvala je pobunu na Camp Nou. Iako su iz Barcelone demantirali tu informaciju, glavni Barcini igrači, poput Inieste i Messija, zatražili su razgovor s predsjednikom kluba Sandrom Rosellom.

Messi u Barceloni zarađuje 12,8 milijuna eura. Nakon što je Argentinac početkom ove godine produžio ugovor s Barcom, nagađalo se da bi taj iznos mogao narasti i do 17 milijuna eura, no Messijeva plaća i dalje je ostala 12 milijuna. Tako bi Neymar sa svojih 10 milijuna godišnje postao drugi najplaćeniji igrač španjolskog prvaka. Ta činjenica sigurno se ne sviđa Iniesti, Xaviju i ostalim legendama s Camp Noua, koji su prema međusobnom dogovoru u istom platežnom razredu i navodno zarađuju manje od deset milijuna godišnje.

Spomenimo na kraju i to da je Barcelonina struka pripremila poseban trening za Neymara kako bi ojačao mišićnu masu i što prije prilagodio se Barcinoj tika-taki.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije