Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Primera

Pobjede Valencije i Villarreala

Villarreal
Reuters
04.04.2010.
u 19:17

Nogometaši Valencije i Villarreala upisali su pobjede u 30. kolu španjolskog prvenstva. Dok je Valencia kod kuće ostvarila 3-0 pobjedu nad Osasunom, Villarreal je slavio na gostovanju kod Valladolida s 2-0.

Prvi pogodak u utakmici na Mestalli zabio je Joaquin u 48. minuti utakmice nakon proigravanja Juana Mate. Bio je to njegov tek drugi ovosezonski gol. Preostala dva je zabio Valencijin najbolji strijelac David Villa čime je došao do brojke od ukupno 20 golova ove sezone i tako učvrstio treće mjesto ljestvice najboljih strijelaca lige.

S druge strane, Villarreal je upisao gostujući trijumf kod Valladolida golovima Angela Lopeza i Honoratija da Silve Nilmara. Bio je to tek drugi ovosezonski gostujući trijumf „žute podmornice“, a s tri osvojena boda barem je privremeno preskočila Deportivo na sedmom mjestu na ljestvici.

Od ostalih utakmica spomenimo tek da Sporting Gijon hrvatskog napadača Mate Bilića nije uspio pobijediti posljednjeplasiranog Xereza na domaćem travnjaku, te je utakmica završila podjelom bodova 2-2. U dva je navrata Sporting imao vodstvo, golovima Alberta Rivere i Miguela de las Cuevasa, ali se Xerez uporno vraćao, a za konačan je rezultat zabio Matias Alustiza u 79. minuti.

Bilić je cijelu utakmicu odgledao s klupe.

Primera, 30. kolo:

Almeria – Mallorca 1-1 (Uche 5 / Webo 87)

Getafe – Espnayol 1-1 (Moral 26 / Osvaldo 51)

Sporting Gijon – Xerez 2-2 (Castro 13, Miguel 57 / Bermejo 52, Alustiza 79)

Valencia – Osasuna 3-0 (Joaquin 47, Villa 89, 90-11m)

Valladolid – Villarreal 0-2 (Angel 10, Nilmar 59)

Racing Santander – Real Madrid (19h)

Atletico Madrid – Deportivo la Coruna (21h)

Redoslijed: 1. Barcelona 77, 2. Real Madrid 74 (-1), 3. Valencia 56, 4. Sevilla 48, 5. Mallorca 47, 6. Athletic Bilbao 45, 7. Villarreal 43...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije