Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠPANJOLSKO PRVENSTVO

Pobjeda Spahije, poraz Banića i Markote

Neven Spahija
AFP
17.10.2009.
u 22:40

Odigrane su tri uvodne utakmice 3. kola španjolskog košarkaškog prvenstva. Dvije su pobjede upisale gostujuće momčadi, siguran domaćin bila je tek Valencia hrvatskog trenera Nevena Spahije.

Nju su do uvjerljive 79-63 pobjede protiv Valladolida predvodili Francuz Nando De Colo s 21 poenom, tri skoka i četiri asistencije, te Matt Nielsen s 15 koševa, osam uhvaćenih lopti i šest asistencija. Bivši "cibos" Rawle Marshall dodao je pet poena. Kod poraženih igrača nitko nije ubacio dvoznamenkast broj poena.

Bizkaia Bilbao Basket poražena je od Fuenlabrade 82-71, uz blijedu izdanje Marka Banića koji u 13 minuta nije uspio postići koš (0/3 iz igre), a imao je i tri izgubljene lopte. Bolji od njega bio je Damir Markota sa šest poena, tri skoka, četiri osvojene i tri izgubljene lopte za 32 minute provedene na parketu. S 24 poena Chris Thomas predvodio je pobjedničku momčad.

Ljepoticu večeri odigrali su Unicaja i Real Madrid, a pobjeda je nakon produžetka pripala “kraljevskom klubu”. Bilo je 81-79 uz 18 Bullockovih poena i 15 Prigionijevih. Isti učinak kod Unicaje imali su Printezis i Freeland.

ACB liga, 3. kolo:
Valencia - Valladolid 79-63
Bizkaia Bilbao Basket - Fuenlabrada 82-71
Unicaja - Real Madrid 79-81, produžetak

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije