Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Alpska kombinacija
Povratak na članak

Pobjeda Pinturaulta, Zrnčić Dim bez bodova

Austrijanac Marcel Hirscher i dalje je vodeći u Svjetskom kupu sa 534 boda, 29 više od Norvežanina Henrika Kristoffersena.

Komentari 3

DS
ds
18:17 29.12.2017.

Zaboravimo skijanje nakon Kostelića,ovi turisti-skijaši služe Pavleku da se održi na poziciji.On nam prodaje maglu,bezveznjak.

VL
ZO
zoranos
17:44 29.12.2017.

Prije par godina dali su otkaz (naš ski savez) Niki Fleiss jer je ostvarivala loše rezultate. Dim stagnira puno duže i ima puno lošije rezultate on Nike ali njega drže u A reprezentaciji i troše novac. Čovjek je spustaš, aa ove i prošle godine nije bio niti u Top 50 - nagrada vozi slalom na Sljemenu i doživotno članstvo u A timu. Dobri su si Pavlek i on pa dok može hodati bit će para i za njega.

VL
MV
Mijat vrdoljak
17:26 29.12.2017.

Ovaj naslov se već dugo vrti samo se druga riječ mjenja

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.