Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAROVI

Pobjeda Dodiga u paru, poraz Vekić

Tokio: Marin Čilić i Ivan Dodig u polufinalu parova na Olimpijskim igrama
Igor Kralj/PIXSELL
08.07.2023.
u 18:16

Dodigu i Krajiceku je ovo sedma uzastopna pobjeda na Grand Slam turnirima, s obzirom na to da su u All England Club stigli kao osvajači naslova u Roland Garrosu.

Ivan Dodig i američki tenisač Austin Krajicek plasirali se se u drugo kolo turnira muških parova u Wimbledonu svladavši u prvom kolu Indijce N.Srirama Balajija i Jeevana Nedunchezhiyana sa 7-6 (5), 6-4.

Dodigu i Krajiceku je ovo sedma uzastopna pobjeda na Grand Slam turnirima, s obzirom na to da su u All England Club stigli kao osvajači naslova u Roland Garrosu.

Bez plasmana u drugo kolo turnira ženskih parova ostale su Donna Vekić i Čehinja Tereza Martincova. Bolje od njih bile su Njemica Laura Siegemund i Ruskinja Vjera Zvonarjeva koje su slavile sa 6-4, 7-5. Martincova i Vekić su u drugoj dionici vodile 5-3 i propustile jednu set-loptu u devetom gemu te još dvije u desetom.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije