Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MADRID

Pobjeda Cro Copa u K-1: Nokautirao Španjolca Lorena!

'mirko_filipovic'
''
27.05.2012.
u 23:26

Pri kraju druge runde Mirko je serijom udaraca na pod srušio Lorena koji se više nije mogao pribrati

U dvorani košarkaša Real Madrida, na priredbi nazvanoj K-1 Rising, Mirko Filipović rutinski je "zakucao" nedoraslog protivnika, domaćeg predstavnika Javiera Jorgea Lorena. Ova borba prekinuta je potkraj druge runde, nakon drugog nokdauna u kojem se našao španjolski borac. Cro Cop se protiv autsajdera od početka postavio autoritativno što posljednjih godina nije uvijek bio slučaj. "Predstavio" se Lorenu jednim silovitim kružnim udarcem nogom u jetru, potom je uputio i aperkat, ali i visoki kružni udarac u glavu, takozvani high-kick, koji je završio u Španjolčevu bloku. Drugim "middle kickom" ostavio je modri "potpis" na protivnikovu tijelu. Sve ozbiljnije što je Loren probao bilo je jedno koljeno koje do glave nije ni došlo i jedan nimalo naivan zadnji kružni udarac koji nije pogodio glavu. Nakon toga, Hrvat je navalio s dva niska nožna udarca, da bi 37 sekundi prije kraja druge runde uslijedio lijevi aperkat za prvi nokdaun.

Kad se Španjolac ustao i nekako sabrao, uslijedio je novi Cro Copov nalet. Desni kroše, lijevi aperkat i lijevi kroše na konopcima su dokrajčili Lorena kojemu su 10 godina iskustva manje i 10 kilograma manje bili nenadoknadivi hendikep. Mirko je to bila 25. borba i 18. pobjeda u ringu po K-1 pravilima. U rujnu ga čeka Top 16 turnir, navodno u Los Angelesu, koji će dati osmoricu za završni turnir u prosincu u New Yorku. Na ljeto je moguć čak i jedan nastup u slobodnoj borbi, ali ne u UFC-u.

Ključne riječi

Komentara 21

DK
dr.Kanđia
08:49 28.05.2012.

Bravo Mirko, a di je onaj Gonzaga kto zna...?. Drugi put treba im dat šah ploču umjesto zastave....

Avatar ReTuRn Of ThE AlieN
ReTuRn Of ThE AlieN
23:38 27.05.2012.

Bravo Mirko ali zaprepastio sam se kad sam vidio da mu je trener Mario Mlinarić, ono, WTF???? A protivnik je najblaže rečeno bio 3.ligaš....

BA
Bane
13:54 28.05.2012.

Veliki pozdrav za Mirka iz Beograda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije