Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIZA U DINAMU
Povratak na članak

Pobijedi li Šibenik, Jurčić će izbiti Mamiću argumente za smjenjivanje

Mamić više ne sliči na sebe: Dinamo je u nezaustavljivoj gubitničkoj seriji, sa samo jednom pobjedom u posljednjih šest nastupa, a trener je još živ.

Komentari 8

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
10:57 07.11.2009.

Potpuno se slažem sa činjenicom da je Dinamo igrao odlično pod Kužeom.... I voljeli su ga i BBB, navijači i igrači. A upravo je zato i smetao Mamiću. Ako želi napravit napokon nešto ne dobro, ali bar manje loše - nek vrati Kužea...

VL
BO
boka50
14:51 07.11.2009.

Sad svi govore o lošoj seriji igara , pljuju po igračima, treneru....... A neka Dinamo dobije Anderlechta i Temišvara i s 6 bodova bude 3 u skupini, vjerovatno dva boda manje od Anderlechta to bi značilo da je ispao za \"zelenim stolom\". I tko je kriv, nitko nego \"navijači\" radi kojih UEFA ne želi DInamo u Europi, radi kojih suci sude kako sude .......

VL
ES
el sharque
16:25 07.11.2009.

Dasoviću i Flak, kad uhvatite koju minutu vremena u miru, stanite pred ogledalo i zapitajte se što ste vi u životu učinili. Gnjide novinarske, sramota ste sebi i kući koja vas plaća. Kad je Jurčić prije pola godine uzeo Hajdukovo prvenstvo što niste ovako pisali. Ne branim Jurčića, dapače, odgovoran je za puno toga, ali ovakvi novinari su sramota za normalno društvo.

VL
RU
Rugovit
12:55 07.11.2009.

ja predlažem Elvisa Scoriu.

VL
DU
Deleted user
09:41 07.11.2009.

Ma neka Jurcic ostane. Koja korist od toga da se trener mijenja? Ne vjerujem da ce se tu nesto promjeniti samo zato sto su promijenili trenera. Dinamo najprije treba platiti Cvitanovicu i Prosineckom ono sto im je duzan. Dokle too ne napravi, zasluzuje ovo so se dogadja.

VL
JA
japa
10:41 07.11.2009.

A jel Mamić za sebe i svog burazera ima zamjenu ? Ak ima nek povedu odma i onog senilnog starca Barišiča. To je pravi recept za bolju budučnost Dinama!

VL
MR
mrakoni2
11:29 07.11.2009.

Ja za trenera Dinama predlažem TOMISLAVA DASOVIĆA jer mislim da većeg stručnjaka od njega mi nemamo! Jedino on može Dinamo odvesti u ligu prvaka i dočekati proljeće u Evropi. Ne mogu vjerovati kako su svi bivši treneri bili tako glupipi pa nisu pitali tog uvaženog stručnjaka za savjet jer bi sigurno u tom slučaju ostvarili sve Dinamove snove ili što ga onaj senilni Barišić ne uzme za savjetnika jer on je već ishlapio a mislim, dapače uvjeren sam da bi to sa gos.Dasovićem dobilo jednu višu dimenziju. Što bi rekao Srebrić, ČESTITAM !!!!!

VL
AN
Andreeejjj
22:32 07.11.2009.

JURČIĆU...koji si ti jadnik Boze moj!? Pa nisi ni malo spremio igrace a kamo li igru momcdi? Bez igre je Dinamo, bez ideje, jakoooo spori su, prespori za moderan nogomet, kao i njihova (NE)igra! IGRA DINAMO jako staromodan nogomet, onaj iz 1970-tih godina! Bez brzine, otkrivanja igraca, naravno brzo i u trki, nema ni momcadi, igre...i naravno, NI REZULTATA! A za sve to treba pravi i normalan trener i koji jos mora imati pored znanja - autoritet! Pa vec na pripremama ti je MANĐUKIĆ pravio probleme, nije htio raditi...a ti, si bio kao popisana kokoska!?!? Idi iz Dinama, putuj, uci, gledj i konacno...mozda i naucis nesto, da mozes voditi Veliku mlaku...seljober!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.