Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAVEZ ČASTI

Igrači Azerbajdžana za pobjedu protiv Hrvatske dobivaju tri milijuna eura!

Robert Prosinečki
Foto: Reuters/PIXSELL
02.09.2015.
u 08:14

Azerbajdžanski savez je obećao igračima i stručnom stožeru podijeliti 3 milijuna eura ako pobijede kockaste.

Azerbajdžanski nogometaši imat će veliki motiv na utakmici protiv Hrvatske. Naime, savez je obećao igračima i stručnom stožeru podijeliti 3 milijuna eura ako pobijede kockaste.

Bogate premije dobit će i u slučaju remija.

Robertu Prosinečkom, izborniku Azerbajdžana, planove uoči dvoboja s Hrvatskom najviše je poremetio slučaj jednog od najvažnijih reprezentativaca Javida Husejnova. Naime, Husejnov se našao u središtu nevjerojatne priče po kojoj je umješan u ubojstvo azerbajdžanskog novinara Rasima Alijeva. Zbog toga je Husejnov trenutačno u pritvoru.

>> Hrvatski navijači ipak idu na gostovanja: U Azerbajdžanu će ih čuvati vojska

Komentara 10

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
10:08 02.09.2015.

S novcem možeš kupiti položaj ali ne možeš ugled, doktora ali ne i zdravlje, krv ali ne i život, knjigu ali ne i znanje, seks ali ne i ljubav .....

DU
Deleted user
09:21 02.09.2015.

Igraći Azerbajdžana 3 mile € ,a mi smo već dobili dvije utkmice bez gledatelja i minus bod na žalost.

Avatar Titanov sin
Titanov sin
10:50 02.09.2015.

Kad imaju toliko love mogli su kupiti pravog trenera. Sad će mi yugonostalgičari lupati minuse hehe to mi je nešto najdraže, ipak je decembarski njihova ikona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije