Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOSTOVANJE KOD PJESNIKA

Po pobjedu jer kalkuliranje uglavnom donosi – poraz

'sport 22.09.2009.,Zagreb, stadion u Kranjcevicevoj - nogometna utakmica  2. kola Hrvatskog kupa, utakmica izmedju NK Croatia Sesvete - NK Istra 1961.Nenad Gracan trener. Photo: Antonio Bronic/VLM'
'Antonio Bronic/Vecernji list'
26.02.2010.
u 10:53

Nastavak proljetnoga dijela prvenstva nogometašima Rijeke donosi gostovanje u Kranjčevićevoj kod pojačanog Zagreba.

Trener Nenad Gračan prisiljen je zbog izostanka Fernandeza i Štroka, koji su dobili kartone, mijenjati sustav.

– Prisutna je pozitivna nervoza u momčadi. Igrači su svjesni da imaju kvalitetu i da mogu slaviti i nemaju se čega bojati. Poštujemo momčad Zagreba, gledali smo ih u Turskoj, znamo da su agresivni i disciplinirani. Dobar rezultat puno bi nam značio u nastavku – kaže Gračan, čije su povjerenje zaslužili Lazarevski, Yourassowsky, Ljubović, Kreilach, Stepčić i Gerc.

– Neće biti dvojice igrača od kojih sve polazi, ali uvjeren sam da će zamjene napraviti dobar posao – kaže Denis Ljubović.

Gračan ističe da neće tražiti remi jer u takvim slučajevima obično dođe poraz.

Sastav Rijeke (4-2-3-1): Radman - Lazarevski, Ljubović, Čagalj, Yourassowsky - Kreilach, Pamić - Stepčić, Gerc, Križman - Đalović. Klupa: Mance, Čulina, Budicin, Tadejević, Čejvanović, Bijelić, Datković. Nedostaju: Fernandez, Štrok, Landeka, Matko i Šućurović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije