Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Klizanje

Plušenku doživotna zabrana nastupanja jer se nije žalio

Jevgenij Plušenko
AFP
24.08.2010.
u 16:18

Najbolji svjetski klizač proteklog desetljeća Jevgenij Plušenko (27) doživotno je suspendiran sa svih natjecanja.

Posljedica je to činjenice da se Rus nije žalio na suspenziju Međunarodne klizačke federacije od 28. lipnja ove godine.

ISU je Plušenku odredio doživotnu suspenziju zato što je ubrzo nakon otkazivanja SP-a u Torinu u ožujku ove godine nastupio na nekoliko ekshibicija.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar nekakav
nekakav
18:57 24.08.2010.

baš su super ova prvenstva otkad nema važnosti izvedba tehničkih disciplina, već su na cijeni umjetnički dojam i koreografija. pred 10 godina ovi današnji prvaci, osim par iznimaka, ne bi mogli ni u kvalifikacijama nastupiti. šteta plušenka. on je car. ionak je sve manja gledanost, al će još manja i biti bez ovog prvaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije