Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UMOR I OZLJEDA

Plušenko otkazao Svjetsko prvenstvo

Jevgenij Plušenko
AFP
19.03.2010.
u 18:42

Ruski 27-godišnji klizač Jevgenij Plušenko otkazao je nastup na Svjetskom prvenstvu u umjetničkom klizanju u Torinu, od 22. do 28. ožujka

Plušenkov agent potvrdio je u petak da njegov štićenik zbog umora i ozljede (nije naveo koje) neće klizati u Torinu.

Plušenko je 2006. godine osvojio zlatnu medalju na Zimskim olimpijskim igrama baš u Torinu, a nakon toga je objavio povlačenje iz sporta. Vratio se ove sezone i pobjeđivao na svim natjecanjima do Zimskih olimpijskih igara u Vancouveru, na kojima je osvojio srebrnu medalju, baš kao i u Salt Lake Cityju 2002. godine.

Bolji od njega bio je američki 24-godišnji klizač Evan Lysacek, koji je također, još ranije, otkazao nastup na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Torinu.

Plušenko je tijekom karijere tri puta osvajao naslov svjetskog prvaka, 2001., 2003. i 2004. godine. Ranije ovog mjeseca je poručio da planira nastupiti na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju 2014. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije