Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

“Plinari” se uzdaju u sebe, ali se moraju uzdati i u pomoć Vardara

01.12.2016., Zagreb - Velux EHF rukometna Liga prvaka, 09. kolo, PPD Zagreb - Rhein Neckar Loewen. Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/7
08.03.2017.
u 21:15

– Ako Szeged pobijedi Löwen, onda je Vardar sigurno prvi bez obzira na zadnje kolo. Šveđani će sigurno igrati 200 posto pa što bude.

Da rukometaši PPD Zagreba uskoro igraju neku važnu utakmicu, dalo se naslutiti po gužvi oko ulaza u službene prostorije kluba. Malo-pomalo dolazili su prijatelji kluba i navijači po ulaznice. A utakmica je dosta važna. U četvrtak s početkom u 19 sati u Arenu dolazi Celje. To je susret posljednjeg kola elitne skupine Lige prvaka.

– Eto, ispada da ta utakmica odlučuje tko će u osminu finala. Nama odgovara samo pobjeda s dva razlike ako primimo manje od 28 pogodaka ili s tri ako primimo više. S Celjanima smo ove sezone igrali triput. U Ligi prvaka smo izgubili (28:30), a u obje utakmice SEHA Gazprom lige pobijedili. Mi ćemo napraviti sve kako bismo obradovali naše navijače. No, i ako pobijedimo sa željenom razlikom, ne ovisimo samo o sebi za prolaz među 16 najboljih – rekao je Silvio Ivandija, trener PPD-a.

Mislio je trener “plinara” na Kristianstad koji bi pobjedom nad Vardarom u Skoplju bio na kraju šesti.

– Ako Szeged pobijedi Löwen, onda je Vardar sigurno prvi bez obzira na zadnje kolo. Šveđani će sigurno igrati 200 posto pa što bude. Opet, Vardar je puno jača i kvalitetnija momčad tako da se nadam da neće biti iznenađenja – misli Ivandija.

Dobrivoje Marković neće biti spreman za Celje.

– Ozlijedio sam skočni zglob. Ništa od mene. Morat će uskočiti Cingesar – istaknuo je Marković.

Koliko je Slovencima važna ova utakmica, dokazuje i činjenica da je na jučerašnju konferenciju za novinare došlo nekoliko izvjestitelja iz Dežele. No usput su napravili i priče o trojici Slovenaca u dresu “plinara”.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije