Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

“Plinari” još sanjaju 
osminu finala, ali najprije 
moraju pobijediti Dance

PPD Zagreb - Veszprem
Foto: Marin Tironi/Pixsell
1/6
21.02.2020.
u 08:23

Priželjkujemo atmosferu kao protiv Flensburga, a mi ćemo se potruditi odužiti dobrom igrom – istaknuo je Veselin Vujović, trener “plinara”

Rukometaši PPD-a Zagreb vjerojatno će u subotu (Arena, 18 sati) odigrati posljednju ovosezonsku domaću utakmicu u Ligi prvaka. Suparnik je danski Aaalborg. No, možda tako neće biti jer “plinari” teoretski još mogu do osmine finala. No najprije moraju pobijediti Dance.

– Iskreno mislim da danski predstavnik Aalborg, s obzirom na sastav i imena u svojim redovima, igra apsolutno najbolji rukomet u našoj skupini. Ali Zagreb je podignuo razinu i kvalitetu svoje igre, što je i pokazao u posljednjim utakmicama jer se znao nositi s najjačim ekipama u Europi. Pobjeda pred odličnom domaćom publikom bila bi lijepa nagrada i impuls pred utakmice SEHA lige i domaćeg prvenstva koji su pred nama. Priželjkujemo atmosferu kao protiv Flensburga, a mi ćemo se potruditi odužiti dobrom igrom – istaknuo je Veselin Vujović, trener “plinara”.

PPD Zagreb - Veszprem
1/5

Matej Ašanin pokušat će skupiti što više obrana.

– Bit će ovo jako teška utakmica za nas, to je potentna ekipa koja prijeti praktički sa svih pozicija. Ako poslušamo ono što nam trener govori, pokazuje i što uvježbavamo ovaj tjedan, moći ćemo se nositi s njima. Jako su opasni i trebamo držati koncentraciju svih 60 minuta. Intenzivnom obranom i dobrim napadom možemo im parirati, a ja vjerujem da ćemo i uspjeti – zaključio je vratar “plinara”.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije