Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crottenham

Pletikosa zvuči nesretno, a branio je ipak pristojno

'Tottenham Hotspur goalkeeper Stipe Pletikosa misses the ball from a corner Photo: Press Association/Pixsell'
'Stephen PondPress Association/Pi'
22.09.2010.
u 19:16

Tko vas pita jeste li krivi za pogodak, zauvijek će ostati da sam u debiju primio četiri gola, kaže Pletikosa.

Bila je to noć koja je donijela kap sreće i punu čašu tuge. Dugo je Stipe Pletikosa čekao da stane između vratnica Tottenham Hotspura. Strpljivo je i Harry Redknapp čekao da se Stipe potpuno oporavi, da strogi liječnik Spursa kaže "da"! Iako u debiju na White Hart Laneu nije nigdje pogriješio, nije nigdje kiksao, Tottenham je izgubio od Arsenala sa 1:4.

Pletikosi šestice

– Tko vas pita jeste li krivi za pogodak, ostat će zapisano da sam u debiju za Spurse primio četiri pogotka – bio je jako nesretan nakon utakmice vratar hrvatske nogometne reprezentacije Stipe Pletikosa u razgovoru sa svojim menadžerom Markom Naletilićem koji je više od godinu dana vodio bitku s čelnicima Spursa o prelasku Plete iz Moskve u London.

Pletikosa je dva gola primio iz kaznenih udaraca, a pri preostala dva nije mogao puno učiniti.

– Istina je da nije kriv za golove, ali nije ni branio baš bravurozno. Bila je to tek pristojno izdanje, ali ne više od toga – kaže Marko Naletilić.

Naravno, Pletikosa i Naletilić su dugo u tom poslu i dobro znaju da nakon takve utakmice nema previše pluseva.

A baš je prije tog sraza vratar Carlo Cudicini, koji je trenutačno broj jedan dok se oporavlja Portugalac Heurelho Gomes, branio prilično slabo i nesigurno. I bila je to za našeg vratara velika prilika. Nakon te utakmice ipak ostaje pitanje hoće li u sljedećem susretu, koji Tottenham igra protiv West Hama u subotu, braniti naš reprezentativac.

Engleski mediji su nakon utakmice napisali da Pletikosa nije izgledao izgubljeno, a ocjene su mu bile prosječne. The Sun i Daily Mail dali su Pletikosi ocjenu 6. Vidjet ćemo što će odlučiti trener Redknapp, no Tottenham danas nije Crottenham.

Kranjačaru tek mrvice

Luka Modrić oporavlja se od tko zna već koje ozljede, Vedran Ćorluka propustio je dvije utakmice zaredom, no na njega Redknapp računa. Premda u nekim posljednjim utakmicama nije blistao. Trenutačno je najdalje od igre Niko Kranjčar, kojega Redknapp inače voli. Naime, ušao je u igru tek je u 96. minuti dvoboja Liga-kupa. Niko je očito u krizi, što Bilića mora zabrinuti.

Ključne riječi

Komentara 9

BL
Bljakonja
20:09 22.09.2010.

Pletikosa je kolosalno, bravurozno branio...to što je on odbranio, i kako je izluđivao igrače Arsenala jednostavno je neopisivo. Ushićen, treperio sam na svaki njegov izlazak, na svaku njegovu intervenciju... Stvarno je opravdao ulaganje Tottenhama, i ja mu ovom prilikom čestitamm i želim barem dvostruku jučerašnju porciju intervencija u nadolazećim tekmama.

MA
masterblaster
20:21 22.09.2010.

bljakonja baš si bljak

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
04:59 23.09.2010.

Heurelho Gomes je Brazilac a ne Portugalac. Dajte nekom \'ko prati nogomet da pise o nogometu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije