Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZOČARANJE Spartak će se vaditi kod Dinama u Zagrebu

Pletikosa vrlo dobar, u Spartaku krive suca

Autor
Ante Buškulić
07.11.2008.
u 00:45

Iako je odmarao D’Agostina (ušao tek u 60. minuti) za prvenstveni okršaj s Interom, a bolesni Di Natale ostao je kod kuće, Udinese je uspio odnijeti tri boda iz Moskve. Talijani su svladali Spartak s 2:1 (Quagliarella (12. i 60. minuta s 11 m; Rodriguez 17.), a Pasquale je isključen u 86. minuti.

- Spartak je dovoljno jak da može igrati u Ligi prvaka, ali mi smo bolje iskorostili svoje prilike. Pobjeda nam nije bila imperativ, ali je dobro došla za ozračje uoči prvenstvenih bitaka - rekao je Marino, a vratar Talijana Samir Hadanovič je dodao:

- Teško će Dinamo, NEC i Tottenham dobiti Ruse!

- Igrali smo dobro, ali što to vrijedi. Ne volim govoriti o sucima, ali Islanđanin Jakobsson dao je jedanaesterac gostima, a nama u gotovo jednakoj situaciji nije - rekao je Spartakov trener Michael Laudrup.

Taj jedanaesterac Rusima je bio lajt-motiv.

- Izgubili smo, ali nisam tužan jer dobro smo igrali. Bodove ćemo pokušati nadoknaditi u Zagrebu - rekao je najbolji domaći igrač Vladimir Bistrov, a kapetan Radoslav Kovač je zaključio:

- Prekršaja za kazneni udarac nije bio, stajao sam blizu i vidio duel Rodrigueza i Pepea. Sudac je i inače bio vrlo loš. I dalje imamo velike šanse za prolaz, no sada će puno toga ovisiti o gostovanju kod Dinama u Zagrebu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije