Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEGOVIĆ ODUSTAO PA...

Pletikosa opet pregovara s Tottenhamom?

Stipe Pletikosa
Marko Lukunić
31.01.2010.
u 13:55

U posljednjim satima prijelaznog roka za nogometaše Tottenhamu bi ipak mogao pristupiti hrvatski golman Stipe Pletikosa, piše Sunday Times, a vijest prenosi Tribalfootball.com.

Prema istom izvoru, golman moskovskog Spartaka ponovno se nalazi u Londonu gdje je podvrgnut opsežnom liječničkom pregledu. Prijelazni rok istječe u ponoć i Pletikosu bi dotad, ukoliko imaju ozbiljne namjere, Spursi morali potpisati.

Hrvatski je golman ponovno zanimljiv Harryju Redknappu postao nakon što je rezervni golman Portsmoutha, Bosanac Asmir Begović, procijenio da više izgleda probiti se u prvu momčad ima u Stoke Cityju.

Redknapp traži solidnog golmana kojim bi se osigurao za slučaj da izgubi odličnog Brazilca Heurelha Gomesa.

Pletikosa je u posjeti londonskom klubu također bio tijekom božićno-novogodišnjih blagdana.

Komentara 2

OB
-obrisani-
14:36 31.01.2010.

Očito da Tottenham pored standardnog golmana i njegove rezerve treba još Pletikosu da stoji iza gola i vrača lopte u igralište...

TA
taras
09:01 01.02.2010.

sva sreca da ima nekoga ko ga uporno zeli ubaciti negdje...cinjenica je da decko ne brani..da je bobar branio bi..kao u hajduku..dobivao golove sa centra..kao sto je iz kornera dobivao golove...u tottenham moze da nauci nesto a mozes i kod stincica..bolje ces naucit..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije