Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kockasti

Pletikosa: Modrić želi samo u Real

'Croatia\'s goalkeeper Stipe Pletikosa reacts during their Group C Euro 2012 soccer match against Italy at the city stadium in Poznan, June 14, 2012.   REUTERS/Petr Josek (POLAND  - Tags: SPORT SOCCER
'PETR JOSEK'
14.08.2012.
u 14:50

Stipe Pletikosa za španjolske medije izrazio je stav kockastih – Luka mora u Real.

– Modrić mi je jedan od najboljih prijatelja, nije mu lako u ovom trenutku, ali dobro podnosi sve što se događa – izjavio je španjolskom Asu naš reprezentativni vratar.

Pletikosa je spomenuo da je Levy obećao Modriću da će ga pustiti u Real, ali sad se više tog dogovora ne drži.

– Tu priliku, otići u Madrid, u najveći klub, dobivaš jednom u životu. Luka to zna i ne zanima ga ništa drugo. Mourinhova će momčad u sljedeće dvije ili tri godine biti broj jedan u Ligi prvaka i bit će prava šteta ako Luka ne bude u njoj. Ako ode, uklopit će se začas – dodao je Plete.

Ključne riječi

Komentara 3

LI
liliZG
15:05 14.08.2012.

Obećanje ludom radovanje, ako nemaš napismeno kao da niš nije ni obečano....

Avatar nekakav
nekakav
08:39 15.08.2012.

a i luka je obećao, čak i potpisao ugovor sa levyem, na par godina.. pa nek se ga onda drži. sad je levy židov, lopov, a čovjek se samo drži potpisanoga.. jedinoga što u poslovnom svijetu vrijedi.

19
-1-9-1-1-
10:41 15.08.2012.

@ nekakav: Nije to bas tako u nogometu... Ugovor je se u ovom slucaju potpisao u korist i Modrica i Kluba (Tottenham), i ako znaju da ga vjerojatno nece zadrzati do kraja ugovora.. Modricu se povecala placa a Tottenham - posto ga ima duze pod ugovorom - moze traziti veci novac, sto je bio i njihov cilj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije