Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O suigračima

Pletikosa: Modrić je svjetska klasa, Niko ipak zapostavljen

Niko Kranjčar, Luka Modrić
AFP
19.02.2011.
u 20:10

Velika pobjeda u Milanu još jednom je razveselila navijače i englesku sportsku javnost. Koliko je zapravo jak Tottenham.

- Mislim da smo jedna od najmodernijih europskih momčadi. Na svakoj smo poziciji sjajno pokriveni. Još nam nedostaje iskustva igranja svaki treći dan, zna nam se potkrasti kiks. Ali ako ne bude nekih rasprodaja igrača, prije svih mislim na Modrića i Balea, Tottenham bi mogao za godinu dvije biti prvak Engleske.

Modrić je jedan od najtraženijih igrača.

- Čini mi se da ljudi u Hrvatskoj nisu svjesni koliko je dobar. Trkačka moć fascinira, uza svu tehniku, fantastično primanje lopte, sve je češće i u realizaciji. Ma on je svjetska klasa.

Niko?

- Kod njega me fascinirao karakter i volja za radom, iako je zapostavljen.

Komentara 2

XY
xyxyxy
20:47 19.02.2011.

A što ga niste pitali što misli o sebi i o sjedenju na tribinama? Dobar golman, i umjesto da igra u nekom malo slabijem klubu i da tamo bude prvi golman, on je zadovoljan time što ne brani nikad.

HR
hrvatin
00:20 22.02.2011.

Stipe,modric je svjetska klasa isto kao i ti.Ipak moram priznati da si ti bolji vratar nego on igrac.Da si rekao da je Niko svjetska klasa,bio bi filozof.Ovako bi bilo bolje da si sutio...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije