Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samopouzdani

Pletikosa: Koreja igra slično kao i Srbija

Stipe Pletikosa
Goran Stanzl/Pixsell
06.02.2013.
u 21:31

– Igrali smo dobro, ova utakmica poslužila je svrsi. Koreja je kontraška momčad, baš kao i Mihajlovićeva momčad – smatra naš vratar.

Nije bilo velike euforije među našim igračima nakon odlične predstave protiv Južne Koreje. Oni su posao odradili, bilo je super, a Stipe Pletikosa, Darijo Srna i Josip Šimunić ušli su u klub sto, odigrali su stotu utakmicu za Hrvatsku. Nije bilo posebnog slavlja. Izbornik Igor Štimac objasnio je da će za njih trojicu HNS napraviti posebnu svečanost. A Pletikosa je bio na razini, ostavio svoju mrežu netaknutom.

– Igrali smo dobro, ova utakmica poslužila je svrsi. Koreja je kontraška momčad, nešto slično će biti i protiv Srbije, a prekinuli smo i taj neugodan niz u prijateljskim utakmicama. Ma, o Srbiji još ne pričamo, ima dosta vremena do te utakmice. Najbitnije je da svi ostanemo zdravi, konkurencija je velika, evo sad su upali Andrijašević i Ademi, koji su se odlično uklopili – rekao je Pletikosa.

Josip Šimunić već gleda prema kraju ožujka.

– Samo o bodovima možemo pričati. Želimo šest bodova protiv Srbije i Walesa i onda polako možemo rezervirati karte za putovanje u Brazil – kazao je Šimunić.

Zadovoljan je bio i Mladen Petrić, kojeg je Štimac vratio u reprezentaciju, a ovaj mu je uzvratio pogotkom.

– Možemo biti zadovoljni prikazanom igrom, nikoga nije lako pobijediti sa 4:0. Lijep je osjećaj biti ponovno u reprezentaciji, gotovo dvije godine sam čekao na povratak – rekao je Petrić.

>>Hrvatska je protiv Koreje izgledala moćno, dajte nam Srbiju!

>>Bez ikakve glavobolje idemo prema Srbiji

Komentara 12

DK
dkatica2
22:25 06.02.2013.

Zašto Štimac forsira ubacivanjem ovih mladih , sumnjivo!

OB
-obrisani-
23:25 06.02.2013.

u 22:25h dkatica2 je napisao/la: Zašto Štimac forsira ubacivanjem ovih mladih , sumnjivo! >>>> A zasto ne ?? Podici ce im cijenu. Bit ce prodani za veci novac. Postat ce bolji igraci i mozda ce u buducnosti pomoci hrvatskoj repki.ki. Tko prati nas nogomet lako moze vidjeti da nadolazi novi val mladih super-talenata. Nema zime za Hrvatsku. Samo da Stimac ne postane konzervativan kao sto se to dogodilo Bilicu.....

AN
ANM
21:46 06.02.2013.

Petriću, cijenimo Te !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije