Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOJMOVI NAKON DEBIJA

Pletikosa: Izgubili smo zbog glupih grešaka

Reprezentacija (1)
Željko Lukunić/Pixsell
14.08.2011.
u 15:56

Stipe Pletikosa u debitantskom nastupu za ruski Rostov upisao je poraz, a za internetske stranice kluba iznio dojmove.

- Imali smo loš dan, igrali ravnopravno, no zbog glupih pogrešaka smo izgubili - rekao je Plete nakon domaćeg poraza od Rostova 1:2 i dodao:

- Sada se moramo boriti za opstanak, ali nadam se da ćemo se dostojanstveno izvući iz ove situacije. Sljedeće nedjelje kod Tereka moramo po sva tri boda.

Hrvatski vratar kaže kako nema problema s razumijevanjem suigrača.

- Glavni problem je psihološke prirode. Pojedinačno smo pristojna momčad, ali moramo uložiti više srca u igru. Nakon 2-3 dobre utakmice u nizu sve će biti bolje - zaključio je Stipe.

Komentara 1

AN
Andreeejjj
01:20 15.08.2011.

Plete, šta ne kažeš, da si primio TI ta dva glupa gola? Krivac si ti i tu nečeš braniti, kao nigdje do sada, jedino kod DeBilića!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije