Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPOKON NAŠAO RJEŠENJE

Pletikosa ima klub! Dvije godine u Rostovu

'31.08.2010., Brezice, Slovenia - Trening hrvatske nogometne reprezentacije u Brezicama.Stipe Pletikosa. Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
'Igor Kralj/PIXSELL'
04.08.2011.
u 16:29

Hrvatski reprezentativni vratar, koji trenutno sam trenira na Parku mladeži u Splitu, na potpisivao je ugovor s ruskim Rostovom.

Pletikosa je bio na probi u Celticu, ali nije prošao, te je ovo odlična vijest za izbornika Slavena Bilića, koji muku muči s prvim vratarom uoči finiša kvalifikacija za Euro 2012. u Ukrajini i Poljskoj.

Prema pisanju ruskog Sporta, Pletikosa je iz Splita stigao u Rostov kako bi potpisao ugovor. Generalni direktor Yuri Belous odbio je davati bilo kakave informacije, prije nego dvojac dođe do konačnog odgovora.

No, Večernjem listu potpisivanje ugovora vrijedno 600 tisuća dolara po sezoni potvrdio je njegov menadžer Marko Naletilić. Stipe je potpisao ugovor na dvije godine.

Podsjetimo, splitska hobotnica raskinula je ljetos ugovor s moskovskim Spartakom u koji je došao rpije četiri godine, a s kojim je naš vratar dva puta bio prvak Rusije.

Prošlu sezonu bio je na posudbi u Tottenhamu, ali je odigrao samo jednu utakmicu, u Liga kupu.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar marquis
marquis
17:26 04.08.2011.

Martin iz Zagreba, Martin u Zagreb... Ili Stipe iz Rusije, Stipe u Rusiju. Bolje bi bilo za sve da ga je Hajduk kupio (ne vjerujem da bi ga Maminho uzeo pokraj Kelave koji je veći novčani potencijal) i da brani. Jer Stipe ipak zna braniti, bez obzira na to u kakvom je stanju sada. I nije split nego - Split (\"...Pletikosa je iz splita stigao u Rostov...\") !!!!

OB
-obrisani-
19:59 04.08.2011.

pa koji je on faktor u hr nogometu. da mu nema bilica niko ga se ne bi ni sitija. imamo delaca ali oni slijepac od bilica je budaletina koja ne zna kad bi kakija a kad pisija

AN
Andreeejjj
20:46 04.08.2011.

Plete nije zadnjih godina ništa branio. Uostalom linijski je golman a kada i ako ide van crte, teška je pušiona! Hvalili smo ga uvjek kao medju najboljim golmanima v Europi, ali...ali....takvi smo mi Hrvati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije