Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOTTENHAM - ARSENAL 1:4

Pletikosa debitirao i primio četiri komada!

Reprezentacija (1)
Željko Lukunić/Pixsell
21.09.2010.
u 23:44

Tottenham se oprostio od Liga kupa već u trećem kolu. Na White Hart Laneu izgubio je od Arsenala 1:4.

Hrvatski reprezentativni vratar Stipe Pletikosa neće po dobrome pamtiti debi za Spurse. U sjevernolondonskom derbiju protiv Arsenala primio je čak četiri pogotka.

Topnici su poveli u 15. minuti preko Lansburyja. Pletikosa nije previše mogao, zakazala je kompletna obrana.  Priprijetili su opasno gosti s Emiratesa šest minuta prije  kraja prvog dijela, no Gibbsu je svirano zaleđe u trenutku kada je već prešao Pletikosu.

Izjednačila je Redknappova momčad u 49. minuti. Strijelac je bio Keane s vrha šesnaesterca, a suci su ovoga puta propustili  vidjeti zaleđe.

S rezultatom 1:1 otišlo se u produžetke. A bilo je potrebno šest minuta da se rješi pitanje pobjednika. Samir Nasri dva puta je bio strijelac s bijele točke, a u 105. minuti veliku pobjedu Arsenala zaključio je Aršavin.

Niko Kranjčar u igru je ušao u 96. minuti umjesto Sandra dok Ćorluka i Modrić nisu niti bili na klupi.

Wenger je zbog kazne utakmicu odgledao s tribina.

Klasnićev Bolton također je poražen. Bolji je bio Burnley sa 1:0, a hrvatski je napadač igru  napustio u 73. minuti.

Ključne riječi

Komentara 11

DO
DonkeyHot
08:52 22.09.2010.

Handanoviču dosta i tri

DU
duvno
00:15 22.09.2010.

samo 4 lagana komada....jooooj ,stipe, ća bi bilo da si u gostima

FB
Fabio_Biancocelesti
18:54 22.09.2010.

Pa šta onda ako je primio 4 gola??? Da nije dovoljno dobar nebi ni debitiro protiv Arsenala nego nekog fenjeraša!!! PLETIKOSA JE NAJBOLJI GOLMAN NA SVITU!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije