Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOTOVO JE

Pletikosa će u Spursima zaraditi milijun eura

Reprezentacija (1)
Željko Lukunić/Pixsell
28.08.2010.
u 22:51

Stipe Pletikosa sve je dogovorio s Tottenhamom, a kako pišu engleski mediji radi se o jednogodišnjoj posudbi.

Potvrdio je to i menadžer londonskog kluba Harry Redknapp. Stipe će tako, nakon Modrića, Kranjčara i Ćorluke, biti četvrti Hrvat u Spursima. Pletikosa je desetak dana bio na probi u Londonu, a u momčadi će imati status trećeg vratara, uz Heurelha Gomesa i Carla Cudicinija. No Tottenham trenutačno ima problema s čuvarima mreže, budući da je Gomes ozlijeđen, a Cudicini ima 37 godina te je prošle sezone teško ozlijedio ruku u prometnoj nesreći.

Plete bi u novom klubu ove sezone trebao zaraditi milijun eura, a ako njegovi novi poslodavci budu zadovoljni, na kraju sezone potpisat će novi četverogodišnji ugovor. U tom slučaju bivšem Pletikosinu klubu Spartaku pripast će dva milijuna eura odštete. Posao je koordinirao ugledni hrvatski menadžer Marko Naletilić. Plete se posljednjih mjeseci dugo mučio s ozljedama.

Podsjetimo, prije godinu dana bio je blizu Spursa, no tada je na posljednjem treningu Spartaka uoči potpisa ozlijedio ligamente.

Komentara 6

OB
-obrisani-
20:15 28.08.2010.

Stipe Pletikosa u Tottenhamu ngdje če od njihovog golmana učiti kako od Engleza primiti manje od pet ili četiri gola po utakmici..

GO
golo
20:15 28.08.2010.

ma Stipe dosao si da budes treci vratar, koliko si uspia, bolje bi ti bilo u splitu nego da se ovi izigravaju

OB
-obrisani-
20:42 28.08.2010.

Jodlar,kad ces ti ista pametno napisati ?....Ja mislim ,nikad... :-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije