Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rusija

Pletikosa bez debija za Rostov, Zenit se približio vodećem CSKA

'Tottenham Hotspur\'s Croatian goalkeeper Stipe Pletikosa warms up before the English Premier League football match between West Bromwich Albion and Tottenham Hotspur at The Hawthorns in West Bromwich
'IAN KINGTON'
07.08.2011.
u 15:14

Vratar hrvatske reprezentacije Stipe Pletikosa još čeka premijerni nastup za svoj novi klub – Rostov.

Ključne riječi

Komentara 3

DH
dalibor.hren
16:09 07.08.2011.

Dokaz kvalitete!

OB
-obrisani-
18:10 07.08.2011.

Dobit ces i ti Stipe svoju tekmu.a ti ne rasipaj biserima sa clanka na clanak..Proradi na svom zivotu bit ces sretniji,zadaovoljniji...

MK
MKGRA
08:02 14.08.2011.

Iz očaja potpisao za jedan od najslabijih ruskih klubova,samo da ga njegov mentor Bilić može staviti na gol Hrvatske reprenzetacije,jedan od najlošijih golmana koje je Hrvatska imala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije