Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVEČANA PRIGODA

Dinamo u Pleternici odigrao tradicionalnu utakmicu i pobijedio Slaviju

Dinamo
Foto: pozega.eu
1/9
20.06.2015.
u 20:18

Bilo je 3:0, a za Dinamo su zabili Božić (5.), Machado (56.) i Musa (60).

Pred 2500 gledatelja po peti put prvak Treće HNL Istok Slavija ugostila je državnog prvaka Dinamo u pripremnom susretu za pretkolo Lige prvaka i izgubila 0:3, a pogotke su zabili Božić (5.), Machado (56.) i Musa (60).

Nazočili su susretu brojni ugledni gosti iz grada Pleternice i Požeško-slavonske županije te čelnici HNS-a Zdravko Mamić, Ante Vučemilović i drugi. Dopredsjenik HNS-a Vučemilović uručio je kapetanu Ivi Petkoviću pehar za osvojeno prvo mjesto u Trećoj HNL Istok.

Što se utakmice tiče, domaćini nisu pružili jači otpor Dinamu i nisu imali priliku za postizanje gola. Igra je bila zanimljiva i dopadljiva, što je zadovoljilo prepuno gledalište, a skupina Bad Blue Boysa u ograđenom prostoru uzvikivala je poznate poruke čelništvu Dinama i u jednom trenutku su ubacili baklju u teren.

NK Slavija - GNK Dinamo 0:3 (Božić 5', Machado 56', Musa 60')

NK Slavija: Petković, Nikolas, Ergotić, Jelčić, Majstorović, Žuljević, Valentić, Šubara, I. Peharda, Žafaranić, Jakovljević (još su igrali. Blašković, Gomerčić, Ognjenčić, Bognar, Mikić, Antunović, M. Peharda, Marčinković, Solić, Ančurovski, Abramović, Majetić).

GNK Dinamo: Eduardo, Musa, Šimunović, Pinto, Fernandez, Knežević, Božić, Olmo, Goncalo, Ćorić, Barišić (još su igrali: Ježina, Matić, Husejinović, Fintić, Machado, Gojak, Pivarić, Pamić, Matel, Taravel).

>> Kvalitetan rad: Pleternica stvara igrače za Dinamo!

Komentara 5

VT
veliki tamburaš
21:21 20.06.2015.

Kada če ti divljaci od BBB koji sebe nazivaju navijačima prestati iči na utakmice jer stvarno su dosadili i nisu uopče više interesantni

DU
Deleted user
21:00 20.06.2015.

Najveći Hrvatski klub. Volim te Dinamo.

FI
Fisherman
13:28 21.06.2015.

I ja se pitam dokad ce ti nazovi navijaci ici po utakmicama, ali nazalost i znam odgovor....Dok se nepromjeni ministar policije i dok svaki koji vice uvredljive parole i baca baklju nedobije 3 godine zatvora dotad ce nam biti tako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije