Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spektakl u Zagrebu

Plesači iz 50 zemalja bore se za 36 tisuća kuna

Foto: Privatna arhiva
1/4
08.05.2019.
u 18:02

Osim Bambi kidsa boje Hrvatske na ovom Svjetskom prvenstvu branit će iz Hrvatske još Dubrovnik-Lazareti, Flik Šenkovec, Gombalište Zagreb, Art Tina Požega...

Svjetsko prvenstvo u Fit kidsu i dječjem fitnessu te International Dance Open Zagreb 2019 održat će se u velikoj i maloj dvorani Sportskog doma, od 9. do 12.svibnja ove godine.

Domaćin i organizator su klub Bambi Kids koji je pod IBFF Fit kids svjetskim savezom. Na natjecanju će nastupiti djeca iz 50 zemalja svijeta tako da se slobodno može naglasiti kako je ovo jedno od najvećih plesnih natjecanja u Europi i Svijetu.

Konkurencija je jaka u svim dobnim uzrastima, pleše se po nekoliko kola da bih se došlo do finala.Također, 20 najboljih koreografija biraju suci i oni odlaze u gala event koji će se održati u nedjelju 12. svibnja s početkom u 17 sati.

Gala večer će plesnim spektaklom otvoriti Talijani sa Sardinije, a nakon toga kreću plesači koji se bore za glavnu nagradu koja iznosi 36 tisuća kuna.

U petak 10. svibnja u Ledenoj dvorani, u 19 sati počinje svečano otvorenje. U četvrtak će čelni ljudi Svjetskog saveza i domaćini natjecanja ugostiti djecu iz Nazorove koji rekreativno plešu.

Osim Bambi kidsa boje Hrvatske na ovom Svjetskom prvenstvu branit će iz Hrvatske još Dubrovnik-Lazareti, Flik Šenkovec, Gombalište Zagreb, Art Tina Požega...

Cijelo natjecanje pratit će preko 20 međunarodnih sudaca iz raznih zemalja. Prva reprezentacija koja je došla u Zagreb je Gruzija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije