Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REVOLUCIJA

Playboyeva zečica na čelu poljskog kluba

Poljska playboy
Screenshot
24.01.2011.
u 18:14

Do sada su se misice i bivše i sadašnje manekenke u nogometnom svijetu uglavnom pojavljivale kao djevojke, žene ili ljubavnice nogometaša.

No, bivša poljska manekenka Izabella Łukomska-Pyżalska postala je predsjednica nogometnog kluba Warte iz Poznanja. Tridesettrogodišnja bivša manekenka koja je pozirala za Playboy najavila je da će nogometni klub voditi „čvrstom rukom“ te odmah najavila prva pojačanja za drugi dio sezone. Nova predsjednica kluba želi vratiti sadašnjem prvoligašu davni sjaj i navijače na tribine.

Cijeli proljetni dio prvenstva gledatelji će imati besplatne ulaznice na utakmice Warte, a od nogometaša traži red i disciplinu. Bivša manekenka posljednjih pet godina vodila je svoju građevinsku tvrtku, i to vrlo uspješno.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije