Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA LIGA
Povratak na članak

Plavi znaju kada treba potegnuti pravu kartu, a sada su oni na štihu

Plavi su napravili dvije pogreške, ali i dalje imaju rezultat kojim se mogu nadati u konačni uspjeh, ali morat će biti bolji da nas ne podsjete na stari Dinamo koji je obično u ključnim utakmicama ispadao nakon nekih glupih pogrešaka

Komentari 8

FR
freeshooter
18:54 16.02.2019.

Sve je to plod naše greške, te neispraćenih igrača Ademija i Petkovića, više je u domeni sreće. Ničim me nisu impresionirali, zato vjerujem u prolaz, drugo poluvrijeme nismo smjeli stati, trebali smo odmah ići na pritisak i drugi gol, igrači ili Bjelica, svejedno, greška je, no nema veze, ispravit ćemo, i bit će veći gušt, moramo ići na gol, i to će donjeti našu igru, bit ćemo i kompletni, i da, igrali smo stalno sa igračem manje, Šitum, pa splašeni Atiemwen. Prolazimo, bit će nezapamćena fešta, koju ćemo ponoviti još dvije runde, do polufinala.

VL
DU
Deleted user
09:26 16.02.2019.

Ili si bolji ili nisi!? Od 100 utakmica možeš jednu dobiti na sreću!? Kakve karte, ako su bolji buju dobili!?

VL
MA
Marsijanac
22:11 16.02.2019.

I Livakovic je djelomicno kriv za oba pogodka; stojao je na gol-crti kao panj kod tih ubacaja.

VL
MK
MKGRA
10:36 16.02.2019.

Kako možeš nazivati Stadiom Maksimir na kraju grada? Plus toga Zagrebu stadion za 12000 gledatelja ti si smjesan novinar ?

VL
AR
Arger
11:51 16.02.2019.

Junaci se perfidno naslađuje dinamovim porazom,i uz to vrijeda navijace,stadion.... Ukratko,covjek je novinar(ako je) koji bi trebao pisati o modi,domacim zvjezdicama,komentirati koncert zagrebackih malisana....sport sigurno ne. Proci cemo Čehe ko plitak potok.

VL
TA
tarzan
09:39 16.02.2019.

Ako se ovo ne uspije dobiti onda ovo prezimljavanje i nije nikakav uspjeh. Mogli su onda i skupini ispasti jer 1/16 finala je kao da si ispao u skupini samo što si ovdje 2 mjeseca duže u igri ali uspjeh nije nikakav. Tko će osim samih navijača Dinama pamtiti da je Dinamo 2019. bio u 1/16 finala Kupa UEFA? Nitko. Zato se nadajmo da će biti barem prolaz u 1/8 finala jer to Dinamo može i treba.

VL
ST
stefj
10:51 16.02.2019.

Eh da, do sada Dinamo nikada nije prošao kada je u prvoj utakmici vani izgubio 2:1. Kako je izgledala utakmica i kakve su greške rađene, postoji velika šansa da ne prođu niti ovaj puta... Dinamo ima priliku, definitivno ima kvalitetu za proći. Ovo je na Bjelici, pogriješio je u postavi sa Šitumom, pogriješio je i s izmjenama kada je izvadio Oršića, a obrana je početnički kiksala kod oba gola... Bjelica je od skupine igrača stvorio ekipu, sada ćemo vidjeti da li može napraviti i nešto više, taktički iskorak i dobru psihološku pripremu. Nije isključeno da će Viktorija povesti, no to ne smije uništiti psihu (kao sa Švicarcima)...

VL
Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
13:58 16.02.2019.

gledao sam utakmicu i nije mi jasno gdje se to vidjela kvaliteta? takticki i tehnicki jako lose. bojim se da dinamo tu nema sto traziti. zelim svako dobro ali nemojte se zavaravati. dinamo nije vrijedan zastupati drugu nogometnu silu na svijetu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.