Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo

Plavi slobodno vrijeme iskoristili za šetnju Malmöom

Dinamo šetnja (1)
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/12
23.08.2011.
u 16:59

Dinamovi nogometaši imali su i lakši trening ujutro na dan utakmice s Malmöom, a tek poslije ručka sa stručnim stožerom prošetali su se ulicama ovoga švedskog grada

Igrači su bili smješteni u hotelu Hilton, a uprava i gosti, kao što je to običaj, na drugom kraju grada, u hotelu Radisson. Među gostima je bio i Tomislav Butina, vratar koji je branio posljednju Dinamovu utakmicu u Ligi prvaka, 1999. godine u Marseilleu.

Otkad su Boysi u bojkotu, više nema tradicionalnoga okupljanja navijača u središtu grada. Navodno se dio navijačkoga korpusa plavih ekipirao u obližnjem Kopenhagenu (20 minuta vožnje vlakom), jer su im cijene u Malmöu previsoke.

Primjerice, na središnjem trgu, na kojemu upravio traje ljetni festival, čaša crnoga vina i tri dl piva stoje 170 kuna, dok je porcija ćevapa 70 kuna...

Ključne riječi

Komentara 10

DH
dalibor.hren
17:29 23.08.2011.

Pogledajte Jurčića: ispod oka gleda ****...

DH
dalibor.hren
17:32 23.08.2011.

Zar Bišćan nije teško ozlijeđen?

DF
dinamo ffm
17:10 23.08.2011.

a gle mamica zna on di se treba smjestit...haha ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije